Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, June 2, 2009

Lagi artis kena tangkap khalwat

Baru je sejuk hal Norman ngan Memey ada lagi artis yang tak sedar lagi..
Kalau korang baca suratkhabar Metro mesti terbaca tajuk besar ' Pelakon Lari Bogel'..
Apataknya pelakon lelaki lari menyeberangi balkoni rumah jiran di tingkat 5 ketika IOdiserang hendap oleh Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS)..Yang lagi hebat dia lari ngan berbalut kain langsir je. Jadi paham-paham le kan...

Yang lebih best lagi pelakon tu siap berlakon nak sebagai warga asing .. Siapa agaknya pelakon tu?? Aku ada gambarannya. Tapi korang tunggulah. tak berapa hari lagi meletuplah

8 comments:

Anonymous said...

sape artis tu ahh?

Anonymous said...

aku nak tau nie..org cakap laki tu pelakon niang rapik..ustaz amirul tu..ashraf muslim..
betul ke?? aduhh..konpius2..

zool said...

ntah.. aku dengo pun camtu..

siapa sebenarnya?

Anonymous said...

haa.....ashraf muslim..????biaq btoi...macm xcye jerk...,korang tgk la gmbr tu btoi2...kang trslap org kang kan dah malu.....,mustahil la ashraf muslim..,

Taiko said...

dah tau dah siapa orangnya..
bukan ashraf muslim...
minta maaf lah kat dia sebab buat spekulasi..

Taiko said...

pelakon cerita konon realiti cari hantu..

miera said...

haaa.....kn dh ckp....musthil la ashraf muslim.......sya nie pminat stia ashraf muslim taw.....pntang sya dgq cter yg bkn2 tntg ashraf nie,..........

Anonymous said...

ha...kn sye dh ckp conform bkn ashraf muslim...mustahil la,...'ustaz amirul'mcm tu....

Blog Archive

Ala banyak ni pengunjung je online sekarang ni.. Apakata sebarkan blog ni kat kawan-kawan lain...

Statistik Pengunjung